Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Sven-Ingvars nya låt

Sven-Ingvars nya låt

  • av
Mamma som dansar med barn

Efter två stökiga år med pandemirestriktioner vars omfattning har lyfts och hävts i omgångar är det äntligen fritt fram för spelningar och turnéer igen. Sven Ingvars har spelat när de har kunnat under de gångna två åren men nu, när världen återgår till det normala igen, firar bandet med att släppa en ny singel. Sven-Ingvars nya låt har fått titeln ”Framåt (tack och förlåt)”.

Vårturnén följs av en sommarturné

Som anrikt dansband med lång historia kan det vara en balansgång att blicka framåt och inte bara leva vidare på nostalgin och gamla meriter. I Sven-Ingvars nya låt ”Framåt (tack och förlåt)” sjunger Oscar Magnusson, som axlat rollen som sångare efter sin pappa Sven, om att lämna det förflutna bakom sig och gå vidare. Alla fans kan se fram emot en sommar fylld av Sven-Ingvars låtar eftersom bandet ger sig ut på sommarturné med start den 8 juli.

Vilka scenkläder bandet kommer ha på sommarturnén återstår att se, kanske blir det kavajer i samma laxrosa som bandet spelade i precis efter att de hade slagit igenom stort. Sven-Ingvars rosa kostym hittade hem i Antikrundan och finns numera i Oscar Magnussons, som samlar på föremål från bandets historia, ägo.

Sven-Ingvars nya låt – en låt för Svensktoppen?

Det går att anta att bandet är lika glada över att äntligen kunna möta sina fans igen som fansen är att kunna gå på konserter. Det råder nog ingen större tvekan om att den nysläppta singeln kommer att ta sig in på Svensktoppen och troligen också ligga kvar länge på listan. Det är ju mer regel än undantag att Sven Ingvars låtar gör det. Om låten kommer in och hur länge den ligger kvar på listan återstår att se.

I väntan på att se hur det går för Sven Ingvars nya singel eller för att ha något att roa dig med medan du väntar att bandet ska gå på scenen kan du ta en titt på casino utan registrering och omsättningskrav. Slå ihjäl död tiden med lite spel, och vem vet, kanske finns det någon slot som har dansbandstema.

Musik gör sig bäst live

Självklart ser vi fram emot att få följa Sven-Ingvars nya låt och dess framfart på spellistorna. CD eller strömmad musik i all ära men det finns inget som går upp mot att lyssna på bandet live. Kanske har du turen att få ta en svängom tillsammans med någon som står dig nära, när favoritbandet äntrar scenen för att spela.

Den långa väntan är över och vi får äntligen se vårt älskade dansband live igen, och framförallt på en turné utan några restriktioner gällande publiken. Ladda upp inför sommaren med både gamla och nya låtar!